Sisteme de supraveghere video

10-sisteme-video-interfonieSC Electrocon Build SRL comercializeaza si instalaeaza / monteaza sisteme de video interfonie. Comercializam sisteme de video interfonie de cea mai buna calitate. Oferim servicii profesionale de instalare sisteme de video interfonie.

Sistemul de supraveghere video (sau CCTV - closed circuit television ) este un sistem de televiziune care opereaza in bucla inchisa. Comparativ cu televiziunea publica care este disponibila oricarei persoane care are un receptor TV, imaginile obtinute de sistemul de supraveghere video sunt disponibile numai utilizatorilor ce au drepturi de acces la bucla inchisa .

Practic cel mai simplu sistem de supraveghere video este format dintr-o camera conectata la un monitor. Sistemele de supraveghere video mai complexe includ un numar mare de camere dispozitive de control, dispozitive de inregistrare si vizualizare mult mai avansate.

Desi echipamentele care compun un sistem de supraveghere video sunt dintre cele mai diverse la baza principiul de functionare este acelasi.

Exista solutii tehnice de supraveghere video destinate spatiilor comerciale mari, depozitelor, halelor de productie, institutiilor financiar - bancare, spatiilor de birouri, hotelurilor, institutiilor de interes public, cat si a spatiilor rezidentiale (apartamente, vile, cabane, case de vacanta, etc) Un sistem de supraveghere video in conjunctie cu un sistem de detectie si semnalizare efractie ofera un grad ridicat de securitate.

Locatie harta SC Electrocon Build SRL

Contact