Curatare laptop, servicii curatare laptop

24-service-laptop-curatare-laptopLaptopul se incinge foarte repede? Laptopul este fierbinte? Laptopul se blocheaza sau se restarteaza in functionare? Sunete anormale in functionare? Electrocon Build ofera servicii de reparatii, curatare laptop, instalari sisteme de operare Windows pe laptop.

Diagnostic

Fiecare dintre acestea reprezinta simptomul supraincalzirii laptopului dumneavoastra! Prima reactie a utilizatorului este restartul laptopului, insa in scurt timp de la repornire comportamentul anormal revine, facand astfel ineficiente masurile de corectie aplicate.

Cauzele supraincalzirii

Supraincalzirea in functionare a laptopului dvs. este cauzata de depunerile interioare de praf, scame, reziduuri diverse acumulate din mediul in care echipamentul este folosit. Astfel, efectul caldurii normale generate de functionarea laptopului este potentat de depunerile de reziduuri pe componentele acestuia, ingreunand astfel utilizarea si generand exponential efecte termice.

24-service-laptop-curatare-laptop-2

Riscuri

Dincolo de neplacerile in lucru generate de blocaje si restarturi frecvente, riscurile supraincalzirii sunt reprezentate de afectarea placii de baza a laptopului, a procesorului si a altor componente scumpe din constructia acestuia.

Tratament

Radiatorul si coolerul laptopului reprezinta principalele componente a caror curatare este foarte importanta pentru ca functionarea acestuia sa nu fie afectata, evitand astfel blocajele in utilizare si mai ales expunerea la temperaturi periculos de inalte a celorlalte componente, cu riscul de a compromite astfel intregul echipament.

Frecventa

Ca masura de preventie, curatarea radiatorului si a coolerului este recomandata la fiecare 6 luni de functionare a laptopului in conditiile unei utilizari normale, iar in cazurile speciale in care mediul de utilizare este supraincarcat de praf, chiar la 1 data pe luna.

Va recomandam sa apelati la Centrul Service IT & Electro pentru garantarea efectuarii corecte atat a operatiunilor propriu-zise de curatare, cat si a celorlaltor operatiuni asociate (dezmembrare, curatare corecta componente, reasamblare, verificare si testare finala).

In plus, Centrul Service IT & Electro specializat va recomanda masurile de preventie personalizate vulerabilitatilor particulare ale laptopului respectiv, coroborate cu mediul sau de lucru.

Masuri urgente

Utilizati laptopul dvs. in mod curent, iar in ultimele 6 luni nu i-au fost curatate radiatorul si coolerul? Riscul ca praful si reziduurile din mediu sa fie deja depuse pe radiator si cooler este foarte mare, iar laptopul sa nu functioneze optim in momentul curent. Centrul Service IT trateaza zilnic efectele supraincalzirii laptopurilor clientilor sai si recomanda o atitudine preventiva in evitarea acestora.

Locatie harta SC Electrocon Build SRL

Contact